Tusyad 2014 izlenimleri

“Thank you for an excellent organization and meeting!”

“… kongre baştan sona kadar cok iyi organize edilmisti. … Neredeyse oturumları nefes kesmeden takip ettim…. “

“Çok güzel bir kongre geride kaldı. Bitimde gerçekten hüzünlendim. Çok alışmıştık boşlukta kaldık sanki. Teşekkürler her şey için.”

“Congratulation for the success of the congress… We had great discussion, which makes a congress worthwhile.”

“Öncelikle imkanları ve imkanlarımı zorlayarak geldiğim kongrede sabah erken saatlerde başlayan kurslar dahil olmak üzere kurslara katıldım...Bazen hangisine gireceğimi şaşırdığım salonlar oldu...”… Keypad uygulaması ise dikkat toplayıcı özellikte idi.”

“I would really like to thank you so much for your great invitation in your outstanding meeting …Everything was super perfect..! …I was really happy to discover your so friendly country and your so efficient scientific society.”

“Sizi ve düzenleme kurulunu düzenlemiş olduğunuz mükemmel kongreden dolayı tebrik ederim. Uzun zamandır ilk defa bilimsel içeriği bu kadar iyi hazırlanmış bir yerli kongrede bulundum. ..”

“12.TUSYAD kongresi tek kelime ile mükemmeldi. Bilimsel program yanında sosyal program da son derece başarılı ve keyifli idi. Yurt içi ve yurt dışı katılım yoğunluğu ve salonların doluluğu çok dikkat çekici idi… Özellikle “Ön Çapraz Bağ İçin Mini Konçerto” şarkısı herhalde hep hatırda kalacak …”

  • Konu:
    Tusyad 2014 izlenimleri
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız