Temel Artroskopik Motor Beceri Geliştirme Kursu, 5-6 Mart 2015

Değerli Üyelerimiz,

Temel  Artroskopik Motor Beceri Geliştirme Kursu, 5-6 Mart 2015 tarihlerinde, TUSYAD İstanbul Şubesi tarafından, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Araştırma Merkezi Dr. Veli Lok Laboratuvar' ında yapılacaktır. Bu kursun hedef kitlesi Ortopedi ve Travmatoloji eğitiminde ilk  2 yılını tamamlamış uzmanlık öğrencileri ve daha önce  hiç artroskopi yapmamış olan uzmanlardır. 

TUSYAD'ıin artroskopi eğitimindeki basamaklardan ilki olan bu kursun hedefi katılımcılara temel artroskopik motor becerilere yönelik pratik kazandırmak ve temel diz artroskopisine yönelik teorik bilgileri aktarmaktır. 

Bu hedef doğrultusunda kurs 3 temel bölümden oluşmaktadır. 1.bölüm temel diz artroskopisine yönelik kısa teorik ve video sunumları içermektedir. 2.bölüm modeller üzerinde el – göz koordinasyon egzersizleri ve temel düğüm çalışmalarını içermektedir. 3.bölümde kursiyerler özel olarak hazırlanmış ıslak dana dizi ortamında, artroskopik triangulasyon, debridman, menisektomi ve temel kıkırdak girişimleri üzerinde çalişabileceklerdir. 

Egitimini tamamlamış kişi becerisini ne için kullanacağını bilecek, becerisinin tanımını yapabilecek ve becerisini gerçekleştirebilecektir. Katılımcılar başvuru sırasına göre belirlenecektir.

 

Başvurular e mail ile  her kişi için ayrı ayrı olmalı, içeriğinde isim soyad, telefon, çalışılan hastane ve kaç senelik asistan / uzman olduğu bilgilerini içermelidir.

 

Saygılarımla,

Dr. Mehmet Altun
TUSYAD İstanbul Şubesi Baskanı Adına

Kurs Sekreteri: 
Doç. Dr. Oguz Poyanlı

Başvuru / İletişim:

GSM:05323170750

  • Konu:
    Temel Artroskopik Motor Beceri Geliştirme Kursu, 5-6 Mart 2015
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız