Temel Artroskopik Motor Beceri Gelistirme Kursu, 28-29 Haziran 2018

Degerli Meslektaslarimiz,

Temel Artroskopik Motor Beceri Gelistirme Kursu, 28-29 Haziran 2018 tarihlerinde, TUSYAD Istanbul Subesi tarafindan, Marmara Universitesi  Spor Bilimleri ve Sporcu Sagligi Arastirma Merkezi Dr. Veli Lok Laboratuvar' inda yapilacaktir. Bu kursun hedef kitlesi Ortopedi ve Travmatoloji egitiminde ilk 2 yilini tamamlamis uzmanlik ogrencileri ve daha once hic artroskopi yapmamis olan uzmanlardir.
TUSYAD'in artroskopi egitimindeki basamaklardan olan bu kursun hedefi katilimcilara temel artroskopik motor becerilere yonelik pratik kazandirmak ve temel diz artroskopisine yonelik teorik bilgileri aktarmaktir.

Bu hedef dogrultusunda kurs 3 temel bolumden olusmaktadir.1.bolum temel diz artroskopisine yonelik kisa teorik ve video sunumlari icermektedir. 2.bolum modeller uzerinde el  goz 
koordinasyon egzersizleri ve temel dugum calismalarini icermektedir. 3.bolumde kursiyerler ozel olarak hazirlanmis islak dana dizi ortaminda, artroskopik triangulasyon, debridman, menisektomi ve temel kikirdak girisimleri uzerinde calisabileceklerdir.

Egitimini tamamlamis kisi becerisini ne icin kullanacagini bilecek, becerisinin tanimini yapabilecek ve becerisini gerceklestirebilecektir. Kontenjan sayisi 12 ile sinirlidir ve katilimcilar daha onceki kursa basvurmus ancak yedek listeye alinanlar oncelikli olmak uzere basvuru sirasina gore belirlenecektir.


Basvurular e mail ile her kisi icin ayri ayri olmali, iceriginde isim soyad, telefon, calisilan hastane ve kac senelik asistan / uzman oldugu bilgilerini icermelidir.

Saygilarimla,
Prof. Dr. Tugrul Eren

TUSYAD Istanbul Subesi Baskani Adina


Kurs Sekreteri:
Doc. Dr. Oguz Poyanli

 

 Basvuru / Iletisim:

Doc.  Dr. Hakan Turan Cift
hakanturancift@yahoo.com
 GSM:0 532 3734259

  • Konu:
    Temel Artroskopik Motor Beceri Gelistirme Kursu, 28-29 Haziran 2018
  • Haber Eklenme Tarihi:
    28 Haziran 2018 Perşembe
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız