Değerli Fizyoterapist Arkadaşlarım

Değerli Fizyoterapist arkadaşlarım, 
 
TUSYAD 2014 Kongresi yaklaşmakta. Bildiğiniz üzere, kongrenin üçüncü günü bir salonda fizyoterapistler ağırlıklı olmak üzere, spor hekimleri ve ortopedistleri de içine alan oturumlara yer verdik. Bu salondaki 90 dakikalık serbest bildiri bölümünde sadece sizlerin değerli çalışmaları sunulacak. 
 
Sadece 26 Eylül Cuma günü için 150 TL’lik günlük kayıt ücreti belirlemiştik. Bildirisi sözlü veya poster sunumu için kabul edilen ve sunumu yapacak fizyoterapistin (poster için adı olan bir yazarın) günlük kayıt yaptırması gerektiğini bildirmek isterim. Biliyorsunuz daha önce bu durumda tam katılım ücretini talep etmekteydik. Düzenleme kurulu olarak önemli bir iyileştirme yapmış olduğumuzu düşünmekteyiz. Elbette 3.5 gün boyunca tam katılım ile bizlerle birlikte olacak arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyeceğiz .Tam katılım ücreti de sitemizde mevcut, biliyorsunuz. 
 
Yıllardır TUSYAD kongrelerine çok değerli katkılarınız oldu. Varlığınızla 12.kongremizin de yüksek bir düzeyi yakalayacağına inanmaktayız. 
İzmir Eylül sonunda bir başka oluyor 
 
Görüşebilmek dileğiyle! 
 
Saygı ve sevgilerimle, 
 
Dr.Halit Pınar / Kongre Başkanı 

  • Konu:
    Değerli Fizyoterapist Arkadaşlarım
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız