8. Ege Diz Cerrahisi Günleri

Değerli meslektaşlarımız,

Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği İzmir ve Aydın şubelerince geleneksel olarak düzenlenen Ege Diz Cerrahisi Artroskopi Günleri’nin sekizincisi 5-7 Şubat 2009 tarihlerinde Çeşme Ilıca Otel’de gerçekleştirilecektir.
Multidisipliner anlayışla hazırlanan bu toplantıda, ön çapraz bağ yaralanmaları birçok yönüyle ele alınacaktır. Ön çapraz bağ cerrahisinin dünya ve ülkemizdeki gelişiminden başlanarak biyomekaniği, yaralanmaların nedenselliği, epidemiyolojisi, klinik ve radyolojik tanısı ve tedavisi konusunda uzman arkadaşlarımız tarafından kanıta dayalı bilgiler ışığında özgün deneyimler katılarak aktarılacak ve tartışmaya açılacaktır.
Amacımız, ön çapraz bağ ve yaralanmalarının, tüm yönleriyle tartışılarak meslektaşlarımıza sunulmasıdır.
İlk kez bu yıl 3 gün olarak planlanan Ege Diz Cerrahisi Artroskopi Günleri’nin ilk gününde, eksikliğini hissettiğimiz bilimsel araştırma, skorlama ve muayene yöntemleri konularında, siz meslektaşlarımızla interaktif toplantılar yapılacaktır. Ayrıca atölye çalışmaları ile uygulama gereksinimleri de karşılanmaya çalışılacak, her zaman büyük ilgi çeken olgu tartışmaları oturumu, interaktif yapılarak tüm izleyicilerin katılması sağlanacaktır.
Kış aylarında bir başka güzel olan Çeşme’nin muhteşem doğasında tüm meslektaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyacağız. 5-7 Şubat 2009 tarihlerinde birlikte olmak dileğiyle.

Dr. Hasan Tatari

  • Konu:
    8. Ege Diz Cerrahisi Günleri
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız