21. Diz Ekleminde Temel Cerrahi Artroskopi Kursu ve 8. Kadavrada Ayak Bileği Artroskopisi Kursu

Değerli Meslektaşlarım,

TUSYAD Antalya şubesi tarafından  21. si düzenlenecek  Diz Ekleminde Temel Artroskopi Kursu ve 8. Ayak Bileği Artroskopisi Kursu 4-7 Nisan 2012 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir. Başvurular 13.01.2012 tarihinden itibaren başlamıştır.

Önceki yıllarda olduğu gibi başvuruda öncelik tanıyacağımız kursiyerler: Daha önce başvuru yaptığı halde kursa katılamamış olanlar ve son yıl asistanları-uzmanlar olacaktır.

Kadavra uygulamaları ve canlı ameliyatlar da dahil olmak üzere bu yıl yine pratiğin yoğun olduğu bir kurs olacaktır. Önceki yıllardan farklı olarak Diz ve Ayak bilek kursları birlikte olacağı için başvurular sırasında adayların hangi kursa katılacaklarını (Diz, Ayak bileği veya Diz + Ayak bileği) mutlaka bildirmeleri gereklidir. Kursun 4-5-6 Nisan tarihlerinde Diz Artroskopisi Eğitimi; 6-7 Nisan tarihlerinde ise Ayakbileği Artroskopisi kısmı gerçekleştirilecektir. 
 
Başvurular sırasında çalışılan kurum ve iletişim adresi / telefon yazılması yeterlidir, ayrıca asistanların kacıncı yıl asistanı olduklarını belirtmeleri de faydalı olacaktır.

a. Adaylar konaklama ve ulaşım giderlerini kendileri sağlayacaktır . 
b. Kursa katılmak isteyen adaylar, gerekli bilgileri son başvuru tarihi olan 05.03.2012 den önce e-posta aracılığıyla tarafımıza bildirmeleri gerekmektedir.  
c. 07.03.2012 tarihinde Asil listeye kabul edilen adaylara gerekli katılım koşulları bildirilecektir. Bu tarihten önce lütfen herhangi bir ödeme yapmayınız.
d. Bildirilecek tarihe kadar banka dekontunu göndermeyen adaylar yerine,  yedek listeden yeni  adaylar belirlenecektir.

Başvurular icin e-posta adresi: halukcag@yahoo.com 

Saygılarımı sunar,  çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
Doç Dr Haluk Özcanlı
Akdeniz Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji
Anabilim Dalı, Antalya

  • Konu:
    21. Diz Ekleminde Temel Cerrahi Artroskopi Kursu ve 8. Kadavrada Ayak Bileği Artroskopisi Kursu
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız