11. Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresi

Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri 2-6 Ekim 2012 tarihlerinde JW Marriott Ankara Otel'de düzenlenecek olan 11. Türk Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresine davet etmekten mutluluk duyuyorum. 

Gerek ülkemizden, gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinden üst düzey bilim insanlarının dört gün boyunca bu alandaki deneyimlerini aktaracağı kongremizde zengin bir program sizleri bekliyor. Eğitim kursları, konferanslar, sempozyumlar, canlı cerrahi yayınları ve tartışmalı oturumlarda spor yaralanmaları, artroskopi ve diz cerrahisindeki yenilikler ve tartışmalı konular bütün yönleri ile ele alınacaktır. Serbest bildiriler ve e-poster oturumları için yeterli zaman ayrılarak meslektaşlarımızın deneyimlerini doyurucu bir şekilde paylaşma fırsatı sağlanacaktır. Prof. Dr. Veli Lök Ödülü, En İyi Sözlü Sunum Ödülü ve En İyi Poster Ödülleri ile genç araştırmacıları özendirmeyi umut ediyoruz. Kongre merkezimiz, ilaç ve ortopedi endüstrisi için sergi alanları, uydu sempozyumlar ve pratik uygulamalar için üst düzey olanaklara sahiptir. Yediyüz civarında katılım ile ülkemizde ortopedi alanındaki en büyük kongrelerden birisi olan ve yirmi yıllık bir gelenek üzerine her seferinde artı değerler katarak gelişen kongremizde sizlere ev sahipliği yapmaktan onur duyacağız.

Ekim 2012’de görüşmek dileğiyle..

Kongre düzenleme kurulu adına

Prof. Dr. N. Reha Tandoğan
Kongre Başkanı

.................................................................................

 
Dear colleagues,

I would like to invite you to join us for the 11th Turkish Society of Sports Traumatology, Arthroscopy & Knee Surgery Congress that will be held on October 2-6th,2012 in Ankara. 

This biannual congress will bring together experts from Turkey, North America, Europe and Far East to discuss the latest developments in arthroscopy, knee surgery and sports traumatology. Four days of intense scientific activity will comprise instructional courses, lectures, symposia, live surgical demonstrations and debates. Ample time will be available for free papers and e-poster sessions. Simultaneous translation between English and Turkish will be available. With around 700 participants, the congress will also be a place to meet old friends and make new scientific collaborations. Social activities during the congress will give the attendees an opportunity to explore this extra-ordinary cultural heritage starting with the Hittites, Phyrgians, Lydians and Galatians continuing to Romans, Seljuks and Ottomans. Participants can explore the local handicrafts around the castle in the old city, or go shopping in one of the many premium shopping malls during their free time. Top grade restaurants with Turkish or international cuisine are close to the convention center. Post Congress tours to visit the fascinating underground cities in Cappadoccia or enjoy golf and sunshine at the Mediterranean coast will be organized. 

We are looking forward to hosting you.. 


Prof. N. Reha Tandoğan M.D. 
Congress President

  • Konu:
    11. Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresi
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız