10. EGE DİZ CERRAHİSİ ARTROSKOPİ GÜNLERİ

Diz cerrahisinde komplikasyonlar konulu 10. Ege Diz Cerrahisi Artroskopi Günleri, 4-5 Şubat 2011 tarihlerinde Çeşme’de Radisson Blu otelinin büyülü atmosferinde gerçekleşti.Daha önce değişik kongre, sempozyum ve kurslara katıldım. Bu toplantılardan aklımda kalan genel bir görüş vardır kongrelerin bir nevi tatil olduğuna dair. Bu nedenle ben de dahil oturumların bazılarına katılır, bazılarında ise dışarı gezilere çıkardık.

Bu yılki Ege Diz Cerrahisi Artroskopi Günleri’nde farklı bir durum oluştuğunu gördüm. Ben ve katılan diğer tüm araştırma görevlisi arkadaşlarım, bütün oturumlara katılma ihtiyacı hissettik. Özellikle Çapraz bağ komplikasyonları, Diz artroplastisi ve Yüksek tibial osteotomi konuları meslek hayatımda şimdiden uygulamaya başladığım yaklaşımlar edinmemi sağladı.

Bu işin duayenlerinin bakış açılarını öğrenme, ülkenin değişik yerlerinden gelen, ismini daha önce duyduğum hocalarla tanışma fırsatım oldu. Kongreyi bilimsel, akıcı, ve anlaşılır kılan, emeği geçen herkese teşekkürler. Gelecek yıl buluşmak dileğiyle.

Dr. Bayram Ergin
Araştırma Görevlisi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, İzmir

  • Konu:
    10. EGE DİZ CERRAHİSİ ARTROSKOPİ GÜNLERİ
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız