TUSYAD üyesi olmak için 11 neden

Değerli Meslektaşlarım,
 
Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği  400’e yakın üyesi ile Ortopedi ve Travmatoloji’nin önemli bir branşını temsil etmektedir.Yönetim kurulumuz  sürekli olarak üyelerine sağlayacağı avantajları geliştirmenin uğraşı içindedir.Bilimsel derneklerin varması gereken son hedef insan sağlığıdır. Bu hedefe ulaşmak için temel görevimiz eğitim ve araştırma destekleridir.Aşağıda sözedeceğim etkinliklerden yararlanabilmek için sadece üye olmak değil,aynı zamanda o yıl  da dahil olmak üzere aidat borcu olmaması koşulunu anımsatmak isterim.
 
-Araştırma proje desteğinden yararlanmak.
 
-TUSYAD kongre ödüllerinden yararlanmak.
 
-TUSYAD yurtdışı sunum ödülüne hak kazanmak.
 
-Yurtiçi Gezici Eğitim Bursuna başvurmak
 
-Yurtdışı Gezici Eğitim Bursuna başvurmak. 
 
-İstanbul Gezici Eğitim Bursuna başvurmak.
 
-TUSYAD kongrelerinde indirimli kayıt ücretinden yararlanmak.(Üyelerimize indirim yıllık aidat    bedelinin iki katından fazladır)
 
-İnternet sitemizdeki eğitim materyaline ulaşabilmek.
 
-Kurullarımızca düzenlenen Uzman Toplantılarına katılabilmek.
 
-Katılımcı sayısında kısıtlama uygulanacak kurslarımızda  üyelerimize erken duyuru ile öncelikli konumda olmak.
 
-American Orthopaedic Society for Sports Medicine (AOSSM)  ve TUSYAD’ın yayın organı olan Orthopaedic Journal of Sports Medicine (OJSM) ‘de  (açık erişimli ve online dergi)  yayımlanacak çalışmalarda 1000 USD olan ücrette 250 USD indirim.
 
Branş derneği olmamız nedeniyle ancak uzmanlar derneğimize üye olabilmektedir.Ancak “Fahri üye” adı altında asistan kardeşlerimiz de üye olarak –oy hakkı olmaksızın-bazı avantajlardan yararlanabilmektedir. Geniş bilgi  www.tusyad.org’ dan  edinilebilir.
 
Unutmayınız ki derneklerin önemli gelir kalemlerinden birisi üyelik aidatlarıdır.Üye olarak ve aidatlarınızı zamanında ödeyerek derneğinize katkı sağlamış olacaksınız.
 
Saygılarımla,
 
Dr.Halit Pınar / TUSYAD Yönetim Kurulu Başkanı

  • Konu:
    TUSYAD üyesi olmak için 11 neden
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız