Ulusal Kongrede TUSYAD

Değerli Meslektaşlarım,
 
Başarılı bir kongreyi geride bıraktık;emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
 
Kongre sırasında 7 kurulumuz tama yakın katılım ile toplandı.Biri hariç toplantılarımızın ilk 10-15 dakikalarına bizzat ben de katıldım ve ortaya çıkan mükemmel fikirler karşısında oldukça etkilendim.Bu fikirler üretime dönüştükçe sizlerle paylaşacağız.Bildiğiniz gibi bu ürünlerin ilki Eklem Kıkırdağı Kurulu tarafından üretilen kitapçık idi ve standımızda sizlerle paylaşıldı.Tüm kurullarımızın üyelerine, başkanları Bülent Alparslan,Asım Kayaalp,Semih Aydoğdu,Reha Tandoğan,Uğur Haklar,Devrim Akseki ve İrfan Esenkaya'nın şahsında çok teşekkür ediyorum.
 
1 Kasım Cuma günü yüksek katılımlı bir Özel Dal Toplantısı gerçekleştirdik (Bkz.Foto).Başarılı geçen toplantının tartışma bölümlerinin-program hazırlama aşamasındaki çabalarımıza rağmen-nispeten yetersiz kaldığını gözlemledim.
 
Standımıza olan ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim.31 meslektaşımızın standımıza gelerek derneğimize üye olmaları çok sevindiricidir.Standımızda bulunan dernek sekreterimiz sayın Nusret Çelik'e teşekkür ederim.
 
TUSYAD Aile Meclisi Toplantısı 31 Ekim Perşembe akşamı 36 üyemizin katılımı ile gerçekleşti ve çok yararlı oldu;katılanlara teşekkür ederim.Aynı anda bir başka salonda sevgili Mehmet Arazi'nin başarılı programının da olduğunu düşünürsek,bu katılımı çok tatmin edici bulduğumu belirtmek isterim.
 
Kongre sırasında yönetim kurulu toplantısı yapma olanağı da bulduk.
 
TUSYAD'a gösterdiğiniz ilgi önümüzdeki bilimsel etkinlikler için sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır.
 
Yönetim Kurulumuz,İktisadi İşletmemiz ve tüm yürütme organlarımız adına sizlere teşekkür eder,saygı ve sevgilerimizi sunarız.
 
Dr.Halit Pınar / TUSYAD Yönetim Kurulu Başkanı
\"\"

  • Konu:
    Ulusal Kongrede TUSYAD
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız