TUSYAD İzmir şubesinden (Dr. Cemil Kayalı)

TUSYAD derneği İzmir şubesinin düzenlediği 2007-2008 eğitim dönemi seminerlerinin sonuncusu 16.05.2008 tarihinde, İzmir EMOT hastanesinde derneğimiz genel başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer’in sunumuyla gerçekleştirildi. Seminerde Dr. Taşer arka çapraz bağın anatomisi, biyomekaniği üzerinde son literatürden bilgilerini verdikten sonra çift tünel artroskopik arka çapraz bağ rekonstrüksiyonu üzerine kişisel deneyimlerini paylaştı. Ameliyat görüntülerinin de sunulduğu seminer, katılımcıların büyük ilgisi ile interaktif bir sunum şeklinde gerçekleşti.

Katkı ve sorulardan sonra ise TUSYAD web sitesi, Ekim ayındaki IX. Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresi ve dernek genel merkez binası hakkında deneyimler, öneriler ve projeler hakkında karşılıklı görüş alış verişi yapıldı.       

Böylelikle TSYADC derneği İzmir şubesinin 2007-2008 eğitim dönemi temennilerle sona erdi. Sayın Prof. Dr. Ömer Taşer’e ve daha önceki seminerlere katkısı olan Yar. Doç. Dr. Hatice Şahin, Prof. Dr. Hasan Tatari, Doç. Dr. Selmin Gülbahar, Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral, Prof. Dr. İlhan Özkan, Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, Prof. Dr. Dilek Taşkıran, Prof. Dr. Bülent Alparslan, Prof. Dr. Reha Tandoğan ve Op. Dr. Asım Kayaalp’ e derneğimiz İzmir şubesi olarak teşekkür ederiz.

2008-2009 eğitim döneminde de düzenleyeceğimiz toplantılara tüm meslektaşlarımızın katılımını görmekten onur duyacağız.

 

Saygılarımla

Dr. Cemil Kayalı

  • Konu:
    TUSYAD İzmir şubesinden (Dr. Cemil Kayalı)
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız