15. TUSYAD KONGRESİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz gibi 15.TUSYAD Kongresi’ni dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sebebiyle 2021 yılına ertelemek durumunda kalmıştık. Kongremiz fiziki şartlar uygun olduğu takdirde  6-9 Ekim 2021 tarihleri arasında Perissia Otel, Ürgüp-Kapadokya’da  gerçekleştirilecektir. 

Bu vesileyle sizleri Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneğinin (TUSYAD)  15. Kongresine davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız. En önemli bilimsel etkinliğimiz olarak kabul ettiğimiz TUSYAD Kongreleri bilindiği gibi her iki yılda bir yapılmaktadır. Daha önce Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da yapılmasına alışkın olduğumuz kongremizi bu sefer Kapadokya’da yapmayı planladık. Bunun kongre geleneğimize bir yenilik ve bir cazibe katacağını umuyoruz. 

 İlki 1991 yılında gerçekleştirilen TUSYAD Kongreleri, hem üst düzey bilimsel içerikleri, konularında çok deneyimli uluslararası ve ulusal bilim insanlarının katkıları hem de sosyal ve kültürel aktiviteleriyle, yurtiçinden ve yurtdışından gelen katılımcıların büyük beğenisini kazanmaktadır. Kongrelerimiz mesleki ve bilimsel açıdan güncel gelişmelerin konuşulup, tartışılması için ilgili tüm meslektaşlarımızı bir araya getirmeyi hedeflemekte ve yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ve yüksek katılımla oldukça ilgi çeken önemli bir platformdur. 2021 Kongremizde de katılım, ilgi ve toplantı bilimsel seviyesinin yüksek olmasını umuyor, hedefliyor ve tüm gayretimizi bu yönde gösteriyor olacağız.

Saygılarımızla, 

Prof. Dr. Sinan KARAOĞLU                                                           Prof. Dr. Özgür Ahmet Atay

Kongre Başkanı                                                                                TUSYAD Başkanı

 

15. TUSYAD KONGRESİ 
6 - 9 Ekim 2021 
PERİSSİA OTEL- ÜRGÜP KAPADOKYA 

Kayıt / İletişim: Galya Proje Kongre 
Yetkili kişi: Seda Özzengin 
E-posta
sozzengin@galyakongre.com ve 
info@tusyad2021.org
Telefon: 0533 684 78 96 
İnternet adresi: 
www.tusyad2021.org

  • Konu:
    15. TUSYAD KONGRESİ
  • Haber Eklenme Tarihi:
    25 Ocak 2021 Pazartesi
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    3 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız