TUSYAD Bozok Tıp Ortopedi Travmatoloji Buluşması

Değerli Meslektaşlarım,
 
12-13 Nisan 2014 tarihlerinde Yozgat’ta TUSYAD ve Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji AD. buluşmasını gerçekleştirdik ve 13.Yönetim Kurulu toplantımızı yaptık. Eşsiz misafirperverlikleri ve dostlukları için Anabilim Dalı Başkanı Dr.Fatih€    Karaaslan, Dr.Murat Korkmaz ve Dr.M.Ugur Mermerkaya kardeşlerimize TUSYAD Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ederim. Gösterdikleri yoğun ilgi bizleri fazlasıyla duygulandırmıştır.
 
Ziyaretimiz sırasında birlikte “ÖÇB rekonstrüksiyonunda Güncel Görüşler” konulu bir oturum gerçekleştirdik. Bilimsel oturumun düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Dr. Nurzat Elmalı, Dr. Emin Taşkıran ve Dr. Fatih Karaaslan’a, ek olarak bilimsel katkı sağlayan Yönetim Kurulu üyelerimiz Dr.Yaman Sarpel, Dr. Huseyin Yercan’a, konuşması ile bilimsel katkı (akşam da sazı ile sosyal katkı) veren Dr. Sinan Karaoğlu’na teşekkür ederim.Toplantıya katılarak yaptığı kısa konuşma ile bizlere destek olan ve bizleri onurlandıran eski TOTBİD Başkanlarından Ünal Kuzgun Hoca’mıza teşekkür ederim. Bilimsel oturuma katılmak üzere çevre illerden gelerek katkı sağlayan Üniversite Hastanelerinin anımsayabildiğim mensuplarının adlarını izninizle sizlerle paylaşmak isterim: Dr.Taner Güneş, Dr. Murat Aşçı ve arkadasları (Gaziosmanpaşa Üniversitesi-Tokat), Dr. Zekeriya Öztemur (Cumhuriyet Üniversitesi-Sivas), Dr.Sinan Zehir ve Murat Çalbıyık (Hitit Üniversitesi-Çorum), Dr. Birhan Oktaş (Kırıkkale Üniversitesi), Dr.T. Cihan Dülgeroğlu (Dumlupınar Üniversitesi-Kütahya), Dr. Fuat Duygulu (Kayseri). Adlarını saydığım ve sayamadığım toplam 54 meslektaşımıza bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ederim.
 
Bir küçük kemik kırığı nedeniyle ameliyat olduğunu ögrendiğimiz Dr.Okay Bulut’a (Cumhuriyet Üniversitesi) TUSYAD Yönetim Kurulu olarak geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
Bu arada, 14 Haziran 2014 Cumartesi Gaziosmanpaşa Üniversitesinin ev sahipliğinde Tokat’ta düzenlenecek olan “Eklem Çevresi Osteotomileri” adlı toplantıyı buradan da duyurmak isterim (İletişim: Murat Aşçı, muratasci@yahoo.com)
 
Destekleri için Sağlık Medikal, Permed, Effe Grup ve Gor Medikal’e teşekkür ederiz.
 
Tıp Fakültesi Hastanesindeki personelden müze görevlileri ve rehberlerimize kadar adlarını sayamadığım pek çok kişiye teşekkur ederiz.
 
Saygılarımızla,
Dr.Halit Pınar / TUSYAD Yönetim Kurulu Başkan

  • Konu:
    TUSYAD Bozok Tıp Ortopedi Travmatoloji Buluşması
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız