TUSYAD 2014-Bildiri özetleri

Değerli Meslektaşlarımız,

TUSYAD 2014 için göndermiş olduğunuz özetlerin değerlendirme sonuçları elinize geçmis olmalı. Teknolojinin bilinen aksaklıkları bazen ortaya çıkabiliyor. Sonuçları alamayan meslektaşlarımız varsa kongre sekreteryasına başvurmalarını rica ederim.

Hem bildiri gönderen meslektaşlarımıza, hem hakemlerimize kongremize katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.

Söz bildiri özetlerinden açılmışken bir uyarıda bulunmama izin veriniz. Öncelikle kongrelerimizde yıllardır gözlemlediğim bir olumsuzluğu paylaşmak isterim. Kendim de dahil olmak üzere, sunum sürelerine uymakta zorlanıyoruz. Uygun bilgiyi daha kısa sürede aktarmayı başarabilmemiz gerekir dersem sizler de bana katılacaksınız, eminim.

Sizlerle bu samimi paylaşımdan sonra tahmin ettiginiz gibi sözü TUSYAD 2014 Kongresine getireceğim (Aslında görüşlerim tüm etkinlikler için geçerlidir). Kongremizde süreye titizlikle uyulacağını belirtmek isterim. 6 dakikalık sunum dışında her sunum icin 2 dakikalık tartışma süresi ayrılmıştır. Verilen sunum süresi aşıldığında sizlerin de bildiğiniz gibi tartışma süresinden alınmaktadir, hatta bazen tartışma bile zaman kalmadı denilerek yapılamamaktadır. Oysa tartışma bölümleri bir bilimsel etkinliğin düzeyinde belirleyici olan en önemli unsurlardandır. Yeterli tartışmanın yapılamaması kongre sonlandıktan sonra en fazla akılda kalan ve eleştiri konusu olan konulardan birisidir. TUSYAD 2014'de oturum başkanlarımızın zaman yönetiminde kesinlikle düşük hoşgörü profilinde olmalarını rica etmekteyiz. Bu tutumun ışığında sizlerin konuşmalarınızı hazırlarken daha titiz olacağınıza eminiz. Birkaç kez sunum provası yapmanız işe yarayacaktır.

Bu arada, indirimli kayıt-konaklama süresini 15 Temmuz'a kadar uzattık. Sözlu bildirilerde sunucuların, poster bildirilerinde en az bir yazarın kayıt yaptırması gerekliliğini hoşgörünüze sığınarak bir kez daha anımsatmak isterim.

Aidat borcunuz olup olmadığını dernek merkezimizden öğrenebilirsiniz..

Hepinizin sağlıklı ve güzel bir yaz sezonu geçirmenizi dilerim. Sıcak bir yaz sonunda sonbaharı İzmir'de karşılamak hoş olacak.

Saygı ve sevgilerimizle,

Dr.Halit Pınar

  • Konu:
    TUSYAD 2014-Bildiri özetleri
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız