26-27 Haziran 2010 Hatay IV. Ortopedi ve Travmatoloji Toplantısı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Hatay IV. Ortopedi ve Travmatoloji Toplantısı, 26-27 Haziran 2010 günlerinde Antakya Savon Otelinde düzenlendi.

Tıp Fakültesinin Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nedim Yanat ve ekibi tarafından düzenlenen ve Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği’nin katkısı ile yapılan toplantının konusu Gonartroz idi. Hatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ile birlikte TUSYAD Başkanı Dr. Semih Gür ve üyeleri Dr. Ahmet Sebik, Dr. Ahmet Turan Aydın, Dr. Hasan Tatari, Dr. Merter Özenci, Dr. Yaman Sarpel, Dr. Sercan Akpınar’ın konuşmacı olarak katıldıkları toplantıda, gonartroz konusu etiyolojisi, patolojisi, medikal ve cerrahi tedavisi, cerrahi sonrası rehabilitasyonu açısından ayrıntılı olarak konuşuldu ve tartışıldı.

Şehir dışından gelen katılımcılar, Antakya’nın meşhur yemeklerini ve künefesini yerinde tatma mutluluğuna ulaştılar. Ülkemizin bu güzel şehrine giderek tanımak ve Asi Irmağı ile Amik Ovasını görmek te ayrı bir deneyim oldu. Hatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Ahmet Nedim Yanat ve ekibine bu güzel toplantı ve misafirperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

  • Konu:
    26-27 Haziran 2010 Hatay IV. Ortopedi ve Travmatoloji Toplantısı
  • Haber Eklenme Tarihi:
    24 Ocak 2018 Çarşamba
  • Konum:
    Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği
  • Yayında geçen süre:
    6 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız